Hotell
Norge
Europa
Reisebøker
Bøker om ferie og fritid
Her presenterer vi et lite utvalg anbefalte bøker innen ferie og fritid (Bokkilden)
Netthandel
Blomster
Xbox 360
Flybilletter
DVD Filmer

Hotell

Er du på jakt etter et hotell i Oslo, Roma, Madrid, m.fl, så finner du kanskje det du leter etter her. Hotell og ledige rom - Playball.no gir deg en oversikt over gode nettsteder for deg som trenger overnatting.

Bestill hotellrom mellom 2 og 10 dager i forveien
Det gir vanligvis de billigste hotellrommene. I motsetning til bestilling av flybilletter vil det være billigere og utsette hotellbestillingen. Men ikke vent for lenge - Prisen går som regel opp igjen siste dag.

Billige helg hotell
Ønsker du et hotell i helgen bør du se etter forretningsdistrikt. Forretningsfolk bruker hotell kun på hverdagene, og hotellene må derfor sette ned prisen i helgene. Disse hotellrommene er ofte av høy standard, og med lave weekendpriser.

Populære perioder
Ferietid og høytid betyr fulle hotel. Det betyr også at utvalget av hotelrom er mindre enn ellers. For å få lavest mulig pris bør du unngå slike perioder.

Finn Billighotellet på nett!
Reiselivsbransjen har vokst seg store på Internett. Ønsker du å bestille hotell på nett eller bare sjekke prisene på hoteller finner du en oversikt over hotell selskaper med beskrivelse her.

Slik finner du de billigste flybillettene
Det kan av og til være vanskelig å finne de billigste flybillettene når du søker på nettet. Følger du denne linken til billige flybilletter lærer du kanskje mer.© 2002 - 2018 playball.no | Sidekart Playball | Sidekart Hotell | Toppliste | Hotell 10536
Nøkkelord: hotel Overnatting i ekstraseng weekend weekendpriser enkeltrom dobbeltrom trippelrom Hotellrom i