Blomster
Blomster i Norge
Farsdag
Morsdag
Valentine
Bestill blomster
Oversikt over blomsterforetninger
Blomsterlevering, blomsterbutikker, planter, hageutstyr og blomster
Blomsterbøker
Bøker om blomster og hage
Her presenterer vi et lite utvalg anbefalte bøker innen blomster og hage
Netthandel
Flybilletter
Hotell
Xbox 360
DVD Filmer

Blomster

Hvordan gi den perfekte gaven
Velg ut spesielle datoer på kalenderen din. Sjekk kalenderen i begynnelsen av hver måned, og merk av datoene du ønsker å sende blomster. Spør gjerne blomsterbutikken om de kan sende deg en påminnelse i passelig tid før en viktig dato. Ta deg tid til å finne en gave som passer godt til mottakerens spesielle interesser, personlighet og stil. Her er noen tips for å få deg på riktig spor: · Har han eller hun en spesiell interesse eller hobby? · Foretrekker han eller hun en stille og kanskje romantisk feiring? Prøv billetter for to til et spesielt arrangement. Send en blomsterbukett med middagsinvitasjon, levert på døren. · Fortjener han eller hun spesiell oppmerksomhet? Spør blomsterbutikken om den kan hjelpe deg med å lage et blomsterarrangement der de legger ved et gavekort til et velværesenter. Eller kanskje et blomsterarrangement sammen med en kurv med badeoljer, kremer, osv.? · Av ulike grunner er det ikke alle blomsterbutikker som kan tilby slike ”extras”. Men hvis du spør, kan de ofte ordne det utroligste. Husk å bestille i god tid, slik at butikken får rimelig tid til å ordne det. Spesielt gjelder dette hvis du må sende noe til butikken som skal leveres sammen med blomstene.

Husk merkedager gjennom hele året
Det er mange anledninger i løpet av året da man tradisjonelt gir og får gaver, men ikke glem de dagene som markerer spesielle personlige høydepunkter. Jubilèer, bursdager og høytider er alle anledninger da man fortjener en ekstra oppmerksomhet. Men de er ikke de eneste. Å markere et langt vennskap eller et oppnådd felles mål kan fornye og styrke ditt forhold til venner, familie og kollegaer. Ikke la personlige merkedager passere ubemerket. Merk av på kalenderen for begivenheter som utdeling av vitnemål, en nyfødt baby, nytt hjem, ny jobb, forfremmelse, siste arbeidsdag før pensjonering, osv. så snart du får vite om de, ellers er det lett å glemme. Andre anledninger da du kan sende en blomstergave er ved fullføringen av et viktig prosjekt på jobb, at en venn slutter å røyke eller oppnår et slankemål, når noen tar fagbrev, ønske om god bedring,, ”takk for sist”, osv.. En personlig gave ved slike anledninger gleder og styrker følelsen av å ha utrettet noe viktig.

Sende Blomster

Her kan du bestille blomster på internett

Blomster - Levering av blomster fra deg samme dag hvis du bestiller før kl 13.30 (kl 11.30 lørdager) i hele Norge (kl 09.00 for leveringer til firmaadresser og andre på dagtid). Ingen levering på søndager og offentlige høytidsdager.
Bestill blomster.
© 2002 - 2017 playball.no | Sidekart Playball | Sidekart Blomster | Toppliste | Blomster | 9220